tisdag 23 september 2008

Virkad keps


Det blev inget virkat djur i mellan, jag gjorde en keps i stället. Det var tänkt att jag skulle ha den till mig själv, men den var inge snygg på mig. Min man fick pröva den, och han ville ha den. Han har aldrig verkat så värst intresserad av mina alstester, så jag blev jätte glad när han ville ha den. Man slutar aldrig att förvånas. :-)

onsdag 17 september 2008

Den virkade lilla blå hunden




Nu har jag äntligen blivit färdig med ännu en födelsedagspresent. Men inte till min mamma utan till min mans kompis barn. Mannens önskemål tog jag också hänsyn till så det är in broderat MFF på hundens halsduk (Vilket min syster fick hjälpa till med). Jag är sugen på att göra fler djur men det får vänta då jag har andra projekt att avsluta först, eller så kanske jag smyger in nått litet djur ;-)

fredag 5 september 2008

Fyra virkade små grodor


Mamma har fyllt 60 år och jag fick färdigt allt jag skulle göra, men jag kom dock en timme försent till kalaset. Men jag blev förlåten när hon såg allt jag hade med mig. Jag hade bland annat virkat fyra grodor, som symboliserar min stora syster, mig och mina två barn. Mamma blev jätte glad kan jag tillägga!

Nästa projekt blir att avslutat påbörjade saker men jag har även börjat virka på en väst. Så vi får väl se vad som blir färdigt först!