torsdag 26 november 2009

Virkad pikachu

Efter mycket virkande av små delar och detaljer var det så dags att sätta i hop Pikachun. Min son väntade med spänning. Jag ville egentligen ha den färdig tills han kom hem på söndagen men den blev färdig först på måndagen eller om det till och med var på tisdagen. Så här blev i alla fall resultatet! Sonen blev över lycklig och har haft den i sängen hos sig varje kväll och natt. Det är det bästa betyg jag hade kunnat få.

måndag 9 november 2009

Fars dag

Jag var och firade min pappa i helgen. Jag hade köp en vinflaska till honom men det kändes lite opersonligt. Då kom jag på idéen att jag skulle göra en flaskdekoration. Meningen var den att den skulle likna min pappa men jag hade inte riktigt rätt hårfärg. Pappa tyckte mer att min dekoration såg ut som en gris men han tyckte den var fin i alla fall. Tur var väl det, så att fars dag blev lyckad.

30 års pressent(eller del av)


Jag hade helt glömt bort att jag skulle lägga in bilder på tossorna som var med i giftbag som jag gav en av mina bästa väninnor när hon fyllde trettio. Jag virkade blommor och satte på och broderade hennes intsialer. Min väninna uppskattade tossorna och nu senast jag var hos henne och hälsade på såg jag att hon dessutomhade satt dem i bruk. Trevligt!