lördag 31 mars 2012

Virkade benvärmare



Min dotter tyckte att hon behövde fler par benvärmare. Såklart blev det mitt uppdrag. Men jag tycker det är roligt med uppdragen så jag var bara glad att göra dem. Jag fick leta efter tips på nätet hur man virkar resår för jag tänkte att visst hade det varit snyggt att virka dem i resårvirkning. Men hur. Jag hittade till slut en länk på nätet:
 http://www.youtube.com/watch?v=UWce01q3H_4&feature=channel
Resultatet av mycket studerande och tillslut anammande av tekniken blev ett par benvärmare, som dottern blev jätte glad för. Så uppdraget slutfört :)

lördag 3 mars 2012

Snorlax färdig virkad!


Äntligen färdig! Trodde aldrig jag skulle bli det. Projektet med den virkade snorlax har ledat jag vet hur länge. Jag har plockat upp det tittat på det och lagt ner det igen. Är väl inte helt nöjd men den blev okey. Min son blev jätte glad och det är det som räknas.

Ännu en docka


 Min dotter kom hem ledsen från dagis, hennes nya docka hade försvunnit och de kunde inte hitta den. Jag bestämde mig för att göra en till docka men kom då på att jag hade sytt en för länge sen som jag behövde göra kläder till och brodera ansikte på o så. Så det gjorde jag. Jag blev nästan färdig tills nästa dag. Så när Busan kom hem från dagis visade jag henne dockan. Då började hon stor gråta. hon tyckte den var jätte fin men hon saknade Lola-dockan. Som tur var hittade ett av barnen på dagis dockan veckan efter och nu har hon med sig de båda dockorna när hon ska sova. Slutet gott allting gott :)