måndag 30 april 2012

Pannband med skärm och matchande pulsvärmare


Tanken var att jag skulle virka en keps efter ett redan färdigt  mönster som jag hittade på nätet. Jag la upp maskorna men istället för att följa mönstret gjorde jag efter eget huvud. Det blev även virkade matchande pulsvärmare. Helt efter egen design.

En virkad minimuffins


Min pappa lilla fyllde år. Jag gjorde en liten kaktusgrupp men i den lilla gruppen satta jag även ett litet virkat alster. En liten födelsedags muffins.

onsdag 11 april 2012

En virkad påsklilja


Varför ge bort blommor som bara vissnar? Jag virkade en påsklilja och gav den till min mamma. Nu kan hon njuta av den året runt eller ta fram den till nästa påsk.

Virkade kycklingar


Har man inte pengar att köpa påskpresenter så gör man dem i stället. Jag virkade ett litet kycklingpar till min man, för det är ju tanken som räknas inte hur mycket det kostar.

Påskkärrings klänning



Min dotter skulle klä ut sig på dagis nu i påsk. Förra året virkade jag ett litet förkläde till henne så det kunde vi återanvända men sen var problemet vad skulle vi ha under? Jag var på erikshjälpen för att se om jag kunde hitta nått tyg och jag hittade en gardin som passade rätt bra. Så jag tog och sydde en enkel klänning att ha under och det funkade rätt bra, detta trots att jag inte sytt på väldigt länge.