söndag 23 januari 2011

Virkade pepparkakorTill väninnan blev det virkade pepparkakor med deras familjemedlemmars namn på en var sin av kakorna. Väninnan ville inte att vi skulle köpa julklappar men jag ville ändå ge henne något för hon betyder mycket för mig och jag är glad att hon finns. Hoppas de kommer passa fint i granen nästa år!

4 kommentarer:

idémakeriet sa...

Tack snälla för ditt besök hos mig.
Ja här pysslar du också en del ser jag.
Vilka fina pepparkakor du virkade till din väninna.
Min dotter(9 år) har börjat intressera sig för att virka och allt vad som heter virkbok äter hon, när jag visar henne dina fina kakor kommer hon säkert att säga; o det vill jag också göra.
Ha en skön kväll.
Kram Gerda

Heléne sa...

Tack så mycket ;) . Jag har också barn i samma ålder. En kille på 8½år. Han håller också på att lära sig att virka, han vill lära sig att virka snowboarmössor. Härligt med en kille som vågar tycker jag. Vill dottern ha mönstret så hojta till så fixar jag :) Titta gärna in igen. Förresten dikten om vingarna på din sida är det som du skrivit eller har du hittat det nån stans?

idémakeriet sa...

Ja så härliga de är, jag tror nog inte att din kille om typ 5 år kommer och säger att han vill virka, så nu får njuta av den tiden att han vill det, ler.
Min son sitter regelbunden bakom symaskinen,det är också något som jag tycker är helt fascinerande.
Tack jag ska höjta till när hon vill ha beskrivningen.
Nej du jag har ingen diktareblod i mig sånt hittar jag på nätet men fint var den.
Ha en skön dag.
Kram Gerda

Heléne sa...

Ja man får väl va glad så länge barnen är intresserade av vad man gör och vill göra det man vill. Men man ska aldrig säga aldrig att han håller på om 5 år. Min gammelmorfar virkade minsann spets, vävde och broderade, trots att han var grovarbetare. Så man vet aldrig.

Ingen diktare i dig, nähä nä man kan inte va allt, du är pysslare i stället och det gör du ju bra ;) Det var i alla fall ett fint citat. Man kan hitta mycket fint på nätet.